Hans&Nel

‘In en om de Berghut willen we mensen elkaar laten inspireren en de bergen laten beleven in een authentieke en comfortabele sfeer.’

Dat is wat wij – Hans & Nel – willen met de Berghut. We hebben al jaren een gezamenlijke passie voor de bergen, voor mensen bij elkaar te brengen en helpen, buitenleven en dingen mooi maken. En de wens om een tijdje in de bergen te wonen kriebelt al jaren.

hans-en-nel-de-berghut
In 2009 wordt deze wens werkelijkheid en verhuizen we naar Oostenrijk. Een groot avontuur, met twee jonge kinderen – Ibon en Tobi – en financiële ‘zekerheid’ en vrienden en familie achterlatend. Na een klusperiode van een halfjaar openen we met kerst 2009 onze deuren met direct twee weken volledige bezetting. En veel mensen weten ons te vinden!

In de Berghut kun je vakantie vieren en inspiratie opdoen [je kunt er trainingen geven en workshops doen, een boek schrijven of sabbatical houden]. Wil jij bijvoorbeeld een inspirerende week organiseren in de Berghut of een sportieve week, zoals een mountainbikeweek of wandelweek? Laat het ons weten! En dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Hans [1974] werkte jarenlang als manager IT en coach bij T-Mobile en Nelleke [1973] was passiecoach bij haar PassiePraktijk en daarvoor jarenlang communicatieadviseur.

Advertenties

3 Reacties

 1. Goedenavond,
  Waar op de site is de prijsinfo te vinden, ik zal wel niet goed kijken maar kom het niet tegen
  Groeten
  Bea

 2. Hoi Nel,

  Grappig om ineens weer een mailtje van je te krijgen. Zo weet ik nu da jij nog steeds je hart volgt! De berghut ziet er fraai uit, je hebt je kennelijk helemaal utgeleefd op de inrichting.

  Veel succes bij dit nog nieuwe avontuur!

  Jan Bijmans
  (je coach bij de belastingdienst)

 3. Hoi Nelleke,
  Wij (Ariën en ik) komen graag deze winter eens in de Berghut logeren. Maar we hebben een hond, een lieve Golden Retriever. Mijn vraag is dus: mogen er in jullie berghut honden? Bv een gastenkamer waar honden toegestaan zijn? We kunnen natuurlijk ook die kamer zelf extra schoonhouden.. Ik hoor ’t graag!

  Groeten, INgrid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: