Voorbereidingen abrikozencompote voor de Kaiserschmarnn

De gasten voor komende winter kunnen zich er al op verheugen: Kaiserschmarnn! Overheerlijke Oostenrijkse pannenkoek dat gegeten wordt met vruchtencompote. Dat kun je uit een potje halen, maar het is veel leuker en lekkerder als het uit eigen tuin komt.

Vorige week hebben Tobi en ik de abrikozen geplukt. Hij is gek op abrikozen! Heb ze ontpit, gekookt en ingevroren. Bij de eerste gelegenheid in december maken er heerlijke abrikozencompote van. Ontdooien, weer aan de kook brengen, klein beetje suiker erbij, beetje indikken en klaar!

2 Reacties

  1. […] [met bijvoorbeeld pruimen, abrikozen, rode bessen of vlierbessen] […]

  2. het water loopt me al in de mond.
    en wat zijn die groene en blauwe zakkensluiters van de IKEA ontzettend handig !!!

    groetjes Jeroen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: