Get Social in the Snow! [14-18 december 2011]

Van 18-20 november geven we 20% korting op het Get Social in the Snow-weekend [14-18 november 2011]!

We trappen het Berghut-winterseizoen af met een uniek social mediaweekend GET SOCIAL IN THE SNOW. Met onder andere Jeanet Bathoorn [van de bestseller Get Social] en Simone Levie [mede-auteur van het boek @DeStudentencoach].

 De combinatie van het werken aan de ideale social mediastrategie voor je bedrijf én sneeuwfun maken dit weekend uniek!

 
Zelden vind je zoveel social mediaprofessionals op één plek. Tijdens het Get Social in the Snow-weekend in de kun je ze allemaal raadplegen over Twitter, Facebook en welk ander sociaal medium dan ook. En dat alles in de unieke omgeving van de Berghut, dé social mediaplek van de Alpen!

Het programma
Tijdens Get Social in the Snow kun je tijdens intensieve workshops uitgebreid kennismaken met de mogelijkheden van:

  • marketing met Facebook
  • professionaliseren van je LinkedIn-profiel
  • zakelijke Facebook-pagina maken
  • tekstschrijven voor het internet
  • een blog maken met WordPress
  • succes behalen met zakelijk twitteren
  • monitoren met NetVibes
  • presenteren met Prezi

En: een start maken met een social mediastrategie voor jouw bedrijf: hoe zet je welke social media in een optimale combinatie in?

Het definitieve programma wordt vastgesteld zodra alle deelnemers bekend zijn. Zodoende kunnen we zo maximaal mogelijk inspelen op de individuele wensen van alle deelnemers.

Met vier experts!
Get Social in the Snow
wordt begeleidt door vier toppers op het social media-gebied, die zich verenigen in Zus.je:

  • @JeanetBathoorn: Jeanet is gefascineerd door social media en een spreker van het eerste uur. In maart debuteerde zij met haar boek Get Social [inmiddels een bestseller!]. Jeanet geeft graag trainingen en presentaties. Een extra uitdaging voor haar is om ook de volwassene vrouw kennis te laten maken met de kracht van social media.
  • @MCDouwes [Matthijs]: Behalve spreker is Matthijs ook eigenaar van een jong en dynamisch bedrijf, Social Medium. Matthijs kan zich er nog dagelijks over verbazen hoe bedrijven de mogelijkheden met social media onbenut laten. Hij is er dan ook op gebrand om voor elk bedrijf een vernieuwend en winstgevend concept neer te zetten.
  • @SimoneLevie: Net als Matthijs is ook Simone eigenaar van Social Medium. Simones vingers vliegen met grote snelheid over het toetsenbord van haar laptop, iPhone en iPad. Ook zij is gefascineerd door de kracht die social media tegenwoordig heeft. Simone schreef dit jaar het boek @DeStudentcoach waarmee ze studenten hulp biedt op het gebied van social media.
  • @RaymondJanssen: Een twitteraar van het eerste uur en autoriteit op het gebied van social media. Raymond reist door het hele land om zijn kennis te delen. Daarnaast is Raymond auteur van De kleine Twitter voor DummiesDe kleine Facebook voor Dummies en De kleine LinkedIn voor Dummies. Momenteel is hij erg actief bezig als trainer voor horeca-ondernemers.
Aan het einde van Get Social in the Snow-weekend….
  • ben je helemaal up-to-date in de social media: hoe werken deze en pas je ze toe?
  • ben je op de hoogte van de laatste ontwikklingen op social media-gebied
  • heb je de mogelijkheid om met de specialisten één-op-één sessies te houden: welke zaken zijn juist voor jouw bedrijf belangrijk en hoe kun je die met social media aanpakken?
  • heb je een aanzet gemaakt voor een social mediastrategie, helemaal toegespitst op jouw bedrijf
  • kun je rekenen op veel gezelligheid en waardevolle contacten met mededeelnemers in de Berghut
  • geniet je van een dag skiën en een fantastische sneeuwschoenwandeling bij maanlicht!
  • en: geniet je van de beleving die de sfeervolle Berghut te bieden heeft!

Wanneer?
Van woensdag 14 december tot en met zondag 18 december 2011.
Woensdag 14 december is een reisdag. Het programma begint op 15 december 9.00 uur. We slapen van 14 op 15 december al in de Berghut. Zondag 18 december reis je weer terug.

Kosten
Het weekend kost € 750,- exclusief BTW.
Dit bedrag is inclusief alle social media-workshops, persoonlijke advies-gesprekken, 4 overnachtingen in een sfeervolle Berghutkamer [op basis van 2 personen per kamer]. Bij deze prijs zitten de reis en een skipas [slechts 55 euro voor 3 dagen!] en eventuele skihuur niet inbegrepen.

Aantal deelnemers
maximaal 20 (inclusief de experts)

De reis
– Met de auto
Je kunt met de auto komen en eventueel met elkaar meerijden. Rauris ligt op ruim 1000 kilometer van Utrecht en is uitstekend te bereiken.
– Met het vliegtuig, aansluitend met de taxi
Meer info volgt hierover.

Ja, ik kom!
Leuk! Schijf je in met dit registratieformulier

Kom je zelf of wil jij mensen erop attent maken?
Gebruik op  Twitter #GetSnocial

Vragen?
Heb je vragen, neem dan even contact op met Jeanet Bathoorn of met Hans & Nel van de Berghut [deberghut@gmail.com]

4 Reacties

  1. […] Bathoorn – Bestseller op het gebied van Social Media – Get Social – en trekker van Get Social in the Snow van 14-18 december in de Berghut [je krijgt tijdens #flavlive 20% korting op dit […]

  2. […] de Berghut weer op volle toeren! We beginnen half december meteen al met een knaller: een compleet social mediawijzerweekend in de Berghut! Gevolgd door onder andere de overpopulaire familieweken, de Ik Vertrek-Experience, […]

  3. […] Get Social in the Snow: Skiën/boarden én in 3 dagen op de hoogte ins en outs van oa twitter, facebook, prezi en heb je een start gemaakt met je social mediastrategie: hoe kun je deze middelen optimaal gezamenlijk inzetten om je doel te bereiken? […]

  4. […] openen half december weer onze duren en trappen dan af met een topweekend: Get Social in the Snow! Een weekend vol experts voor iedereen die een verdiepingsslag wil maken met Social Media, […]

Plaats een reactie